Chili con carne uden bønner og fuldkorns foccacia med rosmarin ;-)

Desserten i dag :-P

Lige et sidste indlæg i dag 🙂

Skulle da lige have dessert, når vi har en ven på besøg 😀

Laktosefri og glutenfri banan-chokolade-cashew-kokos kage toppet med soyafløde og kakao 😀

Opskrift:
1 Banan
2 dl kokosmælk 
20 g 85% chokolade
50 g cashewnødder
50 g affedet mandelmel
2 æg
10 dadler
2 tsk bagepulver

Fremgangsmåde:
– Blend cashewnødder, banan, dadler og chokolade sammen.
– Bland alle ingredienserne sammen, smør en tærteform med lidt olie og hæld dejen i formen.
– Bag kagen i 15-20 min ved 180 grader.
– Når kagen er bagt og kølet af, pynter du kagen med:
1 dl pisket soyafløde
2 spsk kakao
– Velbekomme <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili con carne uden bønner og fuldkorns foccacia med rosmarin ;-)