Desserten i dag :-P
Helene Sprogøe
Lige et sidste indlæg i dag 🙂
Skulle da lige have dessert, når vi har en ven på besøg 😀
Laktosefri og glutenfri banan-chokolade-cashew-kokos kage toppet med soyafløde og kakao 😀
Opskrift:
1 Banan
2 dl kokosmælk
20 g 85% chokolade
50 g cashewnødder
50 g affedet mandelmel
2 æg
10 dadler
2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
– Blend cashewnødder, banan, dadler og chokolade sammen.
– Bland alle ingredienserne sammen, smør en tærteform med lidt olie og hæld dejen i formen.
– Bag kagen i 15-20 min ved 180 grader.
– Når kagen er bagt og kølet af, pynter du kagen med:
1 dl pisket soyafløde
2 spsk kakao
– Velbekomme <3
Ingen kommentarer endnu